Molenwinkel

De in de molenwinkel verkrijgbare ambachtelijk gemalen producten en molen souvenirs zijn aangegeven op de prijslijst

De baten van de in de molenwinkel verkochte artikelen komen geheel ten goede aan de instandhouding en het onderhoud van de molen.
Vanwege de beperkte tijd die de vrijwilligers voor het werk op De Nieuwe Molen beschikbaar hebben, is het in de molenwinkel vast verkrijgbare assortiment beperkt tot de meest gangbare producten.

Vanwege onze goede contacten met de molenaar van Molen De Vlijt te Wageningen kunt u op bestelling en vooruitbetaling aanvullende artikelen van deze molen in onze molenwinkel betrekken. Zie de website www.molendevlijt.nl.
Voor speciale bestellingen of vragen over producten kunt u contact met ons opnemen.

Verkooptijden: zaterdag 10.00 – 16.00 uur. Nu ook PIN mogelijk.

Sinds augustus 2005 produceert De Nieuwe Molen meel voor ambachtelijke bakkerij Joop ten Veen te Bennekom (tel. 0318-414451) of www.bakkerijtenveen.nl. Van dit molenmeel worden daar op ambachtelijke wijze speciale broodproducten gebakken die u via de molenwinkel na bestelling bij de molenaar kan kopen.

In de molenwinkel zijn diverse leuke en leerzame molen souvenirs te koop. Speciaal voor scholieren en buitenlanders heeft de molenaar de leerzame boekjes “Molens in Nederland” te koop. Voor buitenlanders zijn er boekjes beschikbaar in het Frans, Duits en Engels.
Scholieren kunnen de Nederlandse versie gebruiken als leidraad voor een spreekbeurt of leerproject. Indien gewenst kan de molenaar nog aanvullende informatie geven.